dimecres, 19 de febrer de 2014

Duatló del Prat

El passat dissabte 15 de febrer 6 membres del A.E van participar a la duatló per equips del Prat del Llobregat.


La prova començava a les 14:30hores amb els equips femenins i tot seguit tocava els masculins, cada minut sortia un equip i tenien que entrar 4 corredors com a mínim de forma agrupada a meta,que tenien que anar tots junts al llarg de la prova, perquè en el cas que es despenges algun corredor a més de 30'' del primer del seu equip serien descualificats tots els corredors de l'equip. Sobre les 16:00hores de la tarda es donava la sortida del equip del mallot grog.


Les primeres 4 voltes corrents es feien per un parc on els membres del A.E van córrer a un ritme elèctric però tenint en compte que no es desagrupessin i que la prova acabava de començar i encara quedaven 3voltes a un circuit de 7km de ciclisme.


En la part de ciclisme es va notar força el vent i això va afegir un plus de exigència a la prova, els corredors del A.E van optimitzar les forces de cada un per tal de fer una bona gestió de ells l'hora de fer els relleus per tal de que els qui anessin més frescos marquessin ritme i donguessin bona roda als altres companys.

Finalment les dos voltes finals corrents van ser patidores però ens vam animar per tal de que els qui anessin més fatigats donguessin el 100% en aquells últims metres.
Al final 43a posició amb un temps de 1h2'12'', una experiència molt recomanable!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada