dimarts, 18 de novembre del 2014

V Duatló de Vilallonga

Aquest passat dissabte l'Arnau i el Manel van anar a córrer el duatló cros popular de Vilallonga, un duatló que les seves distàncies eren 6 km cursa a peu, 20 km bicicleta de btt més 3 km de cursa a peu, era la V edició que es feia. La cursa consistia a fer 6 km corrent fent 2 voltes per un circuit de 3 km el qual era més o menys 80% pista 20%asfalt, sorties del poble, baixaves per la riera i passaves una primera part un pèl tècnica de pocs metres i més endavant agafaves una pista fins al poble. L'Arnau va sortir amb el primer grup i en menys d'un quilometro va posar-se en primera posició en tot aquest segment, el Manel unes posicions més enrederides va entrar a la transició dels 10 primers. En agafar la bici l'Arnau portava un avantatge respecte a el segon de més d'un minut, el circuit de bici era 20 km fent 2 voltes per un circuit de 10 km pel terme de Vilallonga amb sortida i arribada a la plaça del poble, un traçat ràpid, bastant planer, rodador i fàcil amb alguna zona algo enfangada de les pluges del dia abans, l'aire que bufava es notava molt a les grans rectes que hi havia. En el traçat de bici el Manel es va mantenir en la lluita per al Top10 i l'Arnau va perdre el lideratge al quilometro 10 i es va posar segon aguantat el ritme del corredor que l'havia atrapat, un corredor que va demostrar una gran forma en bici i que van entrar junts a la transició. L'última prova es tractava de fer 3 km corrent, osigui una volta per al circuit de córrer on l'Arnau va córrer a un bon ritme que va treure un minut i mig respecte al segon i li va permetre guanyar amb un temps de 1h17'14'', el Manel va arribar en una meritòria 8a posició amb un temps de 1h26'30''.