divendres, 20 de febrer del 2015

Duatló de Vila-seca

Diumenge 15 de febrer l'Arnau, el Víctor el Joan Carles i l'Albert van participar en la desena duatló cros popular de Vilaseca, la prova constava de 4 km cursa a peu,10 km de bicicleta de btt i 2 km més de cursa a peu, el circuit era 100%rural. Destacar la victòria absoluta de l'Arnau on des dels pocs metres de la sortida va imposar un ritme que es va desmarcar i va deixar la lluita pel primer lloc als seus perseguidors molt cara on va marcar el millor parcial en totes les proves de córrer i bicicleta entrant a meta amb un temps de 43'18'' el Víctor va ser el següent d'entrar a meta havent imposat molt bon nivell en la cursa a peu i lluitant amb el 4t,, i  durant la prova de btt i al final  lloc merescut a la general i 3e de la categoria amb 47'53'' el Joan Carles lluitant una mica més enrere i fent una cursa molt constant es va emportar el 3r lloc de la categoria amb un temps 49'55''. Finalment l'Albert més conservador i buscant bones sensacions en duatló va entrar el 46é amb un temps de 56'43''. Ells van destacar una bona participació amb un total de 122 corredors i organització en un traçat divertit, ràpid i molt assequible per tots els públics de tots els nivells.