dijous, 15 de maig del 2014

IRONCAT

El passat dissabte dia 10 de Maig dos dels nostres triatles el Jesús i el Jordi Paz es van desplaçar a la localitat de l'Ampolla on cada any es realitza l'IRONCAT. Un triatló de distància ironman en que consisteix en nedar 3'8 kms, fer 180 kms en bicicleta i correr una marató 42, 200000 kms.
A les 7:00h en punt del matí es donava el tret de sortida i el Jesús i al Jordi es ficaven a l'aigua per tal de realitzar el primer tram de la prova.
Tots dos van nedar bastant ràpid, el Jesús ho va fer amb un temps de 58 minuts, sortint en una molt bona 25a posició mentre que el Jordi sortia dos minuts més tard i entre els 50 primers.
Tot seguit agafaven la bici per tal d'afrontar el segon tram de la prova. Un circuit de 30 kms i en el qual havien de fer un total de 6 voltes per tal de completar els 180 kms totals. En aquesta part de la prova el Jesús va establir un temps de 5h 29'. Va mostrar un ritme constant en tot moment i va saber dossificar la seva energia per poder afrontar la marató. Per l'altra banda al Jordi li va costar agafar el ritme amb la bici però, de mica en mica es va anar trobant més bé i va poder completar aquest tram de la prova amb un temps de 5h 49'.
Als nostres triatletes els hi quedava tota una marató 42 kms per davant. Cal destacar que el Jesús la va afrontar d'una manera espectacular, volant literalment sobre l'asfalt de l'Ampolla i fent un temps de 3h 27' aconseguint l' 11è millor temps en el tram de marató de tots els participants. El Jordi va acabar patint als quilòmetres finals de la marató, la forta calor i l'acumulació d'hores de competició van acabar passant factura però, el Jordi no és dels que es rendeixen fàcilment i va afrontar aquest tram de la prova amb un temps de 4h 25' acabant d'aquesta manera el seu tercer IRONCAT consecutiu. Finalment el Jesús va fer un temps més que meritori de 9h 55' 30" i el Jordi Paz va establir un crono d' 11h 17' 26". 
Els nostres triatletes volen agraïr tot el suport mostrat en tot moment de tota la família i companys que els van anar a animar i van estar amb ells en tot moment.
També cal agraïr el suport dels nostres patrocinadors Carrosseries Toni i Tuga Wear.
 



 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada