dimarts, 17 de juny de 2014

Triatló Olímpic i Sprint de CambrilsAquest 15 de Juny 7 atletes del nostre club van participar en el II Triatló de Cambrils, aquest es llençava amb modalitat olímpic i sprint i amb un número de participació 600 i 300 triatletes respectivament. A les 7 del matí ens apropem a boxes a deixar la bici i el nostre material necessari per realitzar les nostres transicions, ens posem els neoprens i anem a escalfar una mica i de pas provem l'aigua, la sortida pels de la distància olímpica era a les 8 de matí i els nostres aspirants a fer la prova eren l'Arnau, Jordi Paz, Manel, Víctor, Albert i Joan Carles. Ja s'havia fet casi l'hora quan ens comencen a agrupar els arbitres i es comença a sentir silenci entre la multitud, al cap  d'uns segons, petard de sortida i sortim corrents, entrem a la platja i comencem a nedar per un circuit de 2 voltes de 750m busquem referències i intentem evitar el contacte físic per nedar el millor possible i amb tranquil•litat. Jordi Paz es el primer dels 6 en sortir de l'Aigua amb un temps de 28'05'' seguit de l'Arnau, l'Albert, el Víctor, el Manel i el Joan Carles.Ja amb bones diferències entre nosaltres, cada un buscava trobar la velocitat que es sent còmode i un bon grup per realitzar els 40km de ciclisme que són dues voltes de 20km amb anada i tornada pel mateix lloc un circuit que es van formar molts grups i això va provocar que hi hagués algun accident, i es formessin grans grups de més de 30 ciclistes. El Primer en arribar en acabar el segment ciclista va ser l'Arnau amb un temps del segment ciclista de 1h05'16'' i ja portava 1h33'51'' de triatló, quasi 2 minuts després entraven l'Albert, el Víctor i el Jordi i a uns 5 minuts d'ells van entrar el Manel i el Joan Carles.
Era el moment de finalitzar el triatló amb la prova de córrer, eren 2 voltes de 5km per un carril bici d'anada i tornada, el gran volum de corredors i la petita amplada del carril bici no et permetien córrer amb total comoditat i això va provocar que alguns optessin per ocupar una part del passeig, la fatiga i la calor es va notar. L'Arnau va arribar en 10a posició amb un temps de 2h10' i va fer el millor parcial al segment de la cursa a peu, el següent en arribar va ser el Víctor en la posició 39 amb un temps de 2h16' seguit de l'Albert amb posició 80 i un temps de 2h20als 5 minuts d'ell va arribar el Jordi amb 2h25' i en el lloc 130 i a 2 minuts Manel i Joan Carles que van entrar Junts amb un temps de 2h27' i en lloc 163 i 162 respectivament.


                    


Nosaltres sis havíem acabat però faltava el Anton que ell corria en la modalitat triatló sprint, les 11 del matí i li tocava afrontar els 750m de natació, 20km de ciclisme i 5km. Sona el tret de sortida i comencen a nedar el 300 participants d'aquesta prova, l'Anton va sortir de l'aigua en la posició 284 amb un temps de 21minutsperò tant ell com nosaltres que estàvem allí per donar ànims sabíem que remuntaria posicions en la prova de bici i de córrer.Aixns ho va fer, el segment de bici va anar escalant posicions i va fer el segment de bici en 38 minuts, era mig dia i la calor ja apretava i això aportava un plus de duresa a la prova.
             
Ara a l'Anton li tocava el que li toca a qualsevol després de fer la segona transició, córrer. Va sortir per realitzar els últims 5km de cursa a peu que composen un triatló sprint, la calor apretava de valent i la fatiga de la prova de natació i ciclisme es notava, tot just 1h30' després que hagués arrancat la prova l'Anoton va creuar l'arc de meta per acabar el triatló en la posició 166 amb una gran remuntada.


Des d'aquí donar l'enhorabona a tots!!Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada